ajaxLoader

Tilbehør, Vesker, Clutch Dame

Clutcher For Kvinner

Våre Clutcher Hjelper Deg Å Bære Det Viktigste Med Stil. Disse Allsidige Veskene Er Laget For Å Holdes I Hånden, Men Har Også Festede Kjeder Og Stropper For Et Fantastisk Crossbody-Utseende Eller Litt Skuldergodteri.

Se Etter Myke, Slørede Stiler Laget For Bruk På Dagtid Og Vevde Finisher For Et Subtilt Teksturert Preg Av Klasse. Tilgjengelig I Nøytrale Farger Som Spenner Fra Kremhvite Og Elegante Brune Til Alltid Elegante Svarte, Vil Du Være Ivrig Etter Å Kombinere Disse Veskene Med Hvert Antrekk. Lyst På Farge? Vi Gjorde Det Enkelt Å Finne Sesongens Beste Og Lyseste Nyanser For Å Friske Opp En Klassisk Form.

Den Ikoniske Konvoluttstilen Gir Uendelig Inspirasjon Med Ditt Valg Av Rette Linjer Eller Toppede Klaffer Og Farger Som Spenner Over Regnbuen. Du Finner Til Og Med Våre Signaturdesignermønstre For Å Hjelpe Til Med En Grunnleggende Jeans-Og-T-Skjorte Eller En Liten Svart Kjole. Rhinestone-Detaljer Vil Gi Deg En Stil Som Glitrer.

Hver Veske Har Sikre Lukkinger Og Et Mykt Fôr For Å Beskytte Eiendelene Dine, Pluss En Indre Glidelåslomme For Alt Som Må Oppbevares Ekstra Trygt.

Små Vesker Gjør Stor Innvirkning Når De Kombineres Med Sandaler Med Reim Og Tidløse Pumps. Match Vesken Og Skoene For Et Snev Av Trendy Fargeblokkering, Eller Velg En Koordinerende Nyanse For Å Hjelpe En Mønstret Sko Til Å Bli Et Viktig Antrekk.