ajaxLoader
Pocket Regular Long Loose Genser
NOK729.00NOK1,040.60

Dameklær, Overdeler Dame, Strikkeklær Dame

Kjøp Utvalget Vårt For Strikkevarer For Kvinner

Når Temperaturen Synker Og Kaldt Vær Begynner Å Komme, Er En Fasjonabel Strikkekolleksjon Ideell For Å Holde Varmen Og Se Fantastisk Ut. Mens Antrekk Med Gensere Kan Fremmane Bilder Av Uformelle Ensembler I Tankene Dine, Kan Det Ikke Være Lenger Fra Sannheten! Moteverdenen Har Ingen Mangel På Forskjellige Snitt Og Stiler For Å Gjøre Kvinnestrikk Unike Og Stilige: Du Kan Velge Mellom Gensere Med V-Hals, Kabelstrikkede Gensere, Beskårede Gensere, Kashmirgensere Og Til Og Med Gensere Uten Skulder I Massevis Av Moro Utskrifter, Farger Og Teksturer.

Strikkeplagg Og Genser For Kvinner For Alle Spesielle Anledninger

Strikk Og Jeans Er En Match Laget I Himmelen. Det Er Praktisk Talt Ingen Grense For Antall Kombinasjoner Du Kan Lage Hvis Du Legger Ut Alle Uformelle Bukser Og Gensere Side Ved Side.

Å Strekke Seg Etter En Høstgenser Med Et Funky Trykk Eller Mønster Er En Flott Måte Å Gi Et Par Ensfargede Jeans På, Fra Middels Vask Til Mørkegrå Til Blekksort Og Alt I Mellom. Hvis Buksene Dine Har En Detalj Som Fortjener Å Være I Sentrum Av Oppmerksomheten, Er En Minimal Eller Ensfarget Strikk Det Beste Alternativet: Disse Enkle, Allsidige Plaggene Passer Perfekt Til En Brodert Jeans, Rippet Jeans Eller Mønstret Legging.

Selv Om En Tykk Eller Bølgende Genser Kanskje Ikke Passer Best For Kontor Eller Nattbruk, Kan En Mer Delikat Eller Lett Strikk Perfekt Komplementere Et Mer Kledd Antrekk. Turtlenecks Og Cowl Necks Er Flotte For Å Opprettholde Et Profesjonelt Utseende Og Passer Utmerket Til Et Par Komfortable Bukser. I Mellomtiden Er En V-Hals Det Perfekte Plagget Å Legge På Toppen Av En Skjorte Med Krage For Et Smart, Herreklær-Inspirert Utseende Som Passer Utmerket Til En Enkel Arbeidsbukse.

Avhengig Av Tekstur Og Tykkelse På Din Høst Eller Vintergenser, Kan Du Prøve Den Innebygde Trenden Hvis Du Ønsker Å Eksperimentere Med Litt Ekstra Stil. En Subtil Halv-Tuck Rett Over Knappen På Jeansen Eller Buksene Dine Kan Gi Antrekket Et Stilløft – Det Er Ikke Nødvendig Å Stikke Hele Falden Inn I Buksene, Da Det Kan Ende Opp Med Å Skape Overflødig Bulk Rundt Midjen.