ajaxLoader

Dameklær, Store Størrelser

Leter Du Etter Et Fantastisk Utvalg Av Store Klær For Kvinner? Det Er Mange Stiler Og Farger Som Venter På At Du Skal Oppdage. Handle Stilige Alternativer For Alle Anledninger.

Hvordan Finner Du De Beste Klærne For Din Kroppstype? Basert På Formen Din Nedenfor, Følg Denne Enkle Guiden For Å Finne Stilene Som Passer Best:

En Kvinne I Plussstørrelse Med Timeglasskroppsfasong Har En Balansert Ramme, Noe Som Betyr At Skuldrene Og Hoftene Dine Handler Om Målene. Klær Som Fremhever Utseendet Til Midjen Din Ser Best Ut På Timeglasskroppstyper – Omslagskjoler Og Topper Med Slips Eller Belter Er Nøkkelen.

En Kvinne I Stor Størrelse Med En Eplekroppsfasong Har En Fremtredende, Kurvigere Overkropp. Klær Som Bringer Oppmerksomhet Til Den Nedre Halvdelen Din Ser Fantastisk Ut På Timeglasskroppstyper – Tenk På Hele Skjørt Og Utsvingte Bukser.

En Kvinne I Stor Størrelse Med Pærekroppsfasong Har En Smal Overkropp Og Fyldige Hofter Og Lår. Klærne Som Ser Best Ut På En Pærekroppstype Er Topper Med Iøynefallende Utringninger For Å Trekke Oppmerksomheten Oppover, Inkludert Turtlenecks Og Jakker Med Noe Ekstra.

En Kvinne I Stor Størrelse Med En Omvendt Trekant (Også Kalt Full Byst) Kroppsformen Er Bredest Ved Skuldrene Og Bysten, Mens Rammen Smalner Gjennom Hofter, Lår Og Ben. Hun Ser Best Ut I Klær Med Mønstre Og Fargeblokkering Som Hjelper Til Med Å Balansere Formen Hennes.

En Kvinne I Plussstørrelse Med En Rektangulær Kroppsfasong Er Fullfigur, Mens Skuldrene, Midjen Og Hoftene Er Omtrent Like I Mål. Velg Klær Som Får Deg Til Å Virke Kurvigere. Et Belte Som Holder Midjen, Rynget Topp Eller Bukser Med Høy Midje Vil Få Jobben Gjort.

Hva Er Noen Stilige Uformelle Antrekk Til Hverdags For Kvinner I Store Størrelser? Lag Et Uformelt Antrekk For Å Smigre Plussstørrelsen Din Med En Søt Topp Og Flatterende Jeans I Plussstørrelser I Favorittpassformen Din – Slanke, Rette Og Bootcut-Jeans Er Populære Valg. Spill Opp Feminine Vibber Med En Flytende Kimonojakke Sammen Med Shorts Med Høyt Midje. Hvis Du Kler Deg For Kaldere Vær, Kan Du Også Plukke Opp Noen Gensere.