ajaxLoader
Lang Vinterfrakk Med Løs Lomme
NOK713.00NOK1,129.00

Dameklær, Yttertøy Dame, Kåper Dame

Damekåper

Enten Du Vil Pakke Sammen Med Store Vinterfrakker, Inkorporer Litt Morsom Tekstural Ekstravaganse Med Flere Lag (Hei, Gensere Og Lette Jakker!), Eller Legg Til Stilig Pynt Til Enkle Antrekk, Vi Har Jakkene Og Kåpene For Deg! Prøv En Skinnjakke Over En Turtleneck For En Elegant Edgy Vibe, En Shacket, Over En Cropped Tank-Topp, Eller En Elegant Kåpe Over En Cocktailkjole For En Kveldsklar Look!

Fra Værforhold I Kamper I Ullfrakker, Trenchcoats Og Regnfrakker Til Styling Av Morsomme Plagg Som Uklare Jakker Og Støvsugere, Samt "Go-To" Motestifter Som Denimjakker, Motojakker I Skinn, Blazere Og Bruksjakker;Du Vil Alltid Finne Noe Søtt Og Stilig Når Du Handler I Butikken Vår.

En Enkel, Men Likevel Fleksibel, Lagdelt Look Er En Lett Genser Eller Cardigan Sammen Med En Dongerijakke. Øk Teksturen Ved Å Bruke En Fuzzy Cardigan I Stedet Og Kanskje Til Og Med Kaste En Ull Eller Fleecefrakk Over Det Hele! Trenger Du Noe Litt Mer Profesjonelt Eller Satt Sammen? Bytt Denim Eller Skinnjakken Med En Elegant Blazer, Og Legg Til En Trenchcoat For Mer Varme For Å Toppe Det Hele.

Avhengig Av Temperaturen Vil En Kul Motojakke, Bomberjakke Eller Blazer I Semsket Skinn Bidra Til Å Holde Du Komfortabel Og Stilig Kul! For Kaldere Måneder Passer En God Kåpe I Full Lengde Med Kjoler Og Jumpsuits For Å Holde Deg Koselig Og Komfortabel Samtidig Som Du Eliminerer Behovet For Overdreven Lagdeling.

Full Lengde, Strukturerte Og Skreddersydde Kåper Opprettholder En Feminin Silhuett Med Optimal Varme. Blazere Kan Gi Et Slankt, Profesjonelt, Høymoteinntrykk Til Ethvert Ensemble. Alternativt Kan En Søt Cardigan Varme Opp En Enkel Formell Kjole, Og Fungere Som Et Tilbehør For Å Uttrykke Din Egen Personlige Stil Og Kreativitet.