ajaxLoader
Naken Strappy Kile-Sandaler
NOK672.50NOK746.40
Camel Cut Out Stiletto Sandaler
NOK807.20NOK895.70

Sko, Sandaler Dame, Sandaler Med Kilehæl Dame

Våre Kile Og Plattformsandaler For Kvinner Har Trendy Stiler Til Utmerkede Priser. Fra Plattformkiler For Kvinner Til Kilesandaler Med Stropper For Kvinner, Det Er Et Alternativ For Alle I Vår Vakre Kolleksjon.

Sandaler Med Strappy Kile

Oppdater Din Klassiske Gladiatorsandaler Ved Å Ta Med Hjem Et Par Kilesandaler Gladiatorsandaler I Dag! MoteNettbutikk Har Et Bredt Utvalg Av Strappy Wedges, Fra Flettede Slingbacks Til Edgy Svarte Plattformer.

Wedge Flip Flops

For Et Lite Løft Og Mye Stil, Kan Kilesandaler Ikke Slå. Disse Slip-On-Sandalene Har Vanligvis En Lav Kile, Som Gir Deg Et Hint Av Ekstra Høyde Uten Å Se Over-The-Top Ut. Hvis Du Vil Ha Mer Høyde Mens Du Fortsatt Ser Luftig Ut, Prøv En Flip-Flop Med En 1" Eller Høyere Plattform.

Espadrille Wegdes

Denne Klassiske Stilen Har Nytt Liv Og Ny Høyde Med Tykke Plattformer Og Ruvende Kilehæler. Sjekk Ut Korksålekiler For Et Lignende Utseende Og Enda Mer Komfort. Denne Boho-Trenden Kommer I Alle Nyanser Av Nakenhet, Fra Delikat Krem Til Dyp Mokka, Knapt Rouge Til Rik Gyldenbrun. Eller Plukk Opp Hvite Sandaler Som Vil Smigre Enhver Hudtone.