ajaxLoader
Ensfarget Strikket Bambusvesker
NOK753.60NOK836.20

Tilbehør, Vesker, Håndvesker Dame

Designervesker

Elegante Og Kompakte Vesker Er Den Komplette Vesken For Å Bære Alt Fra Romaner Og Bærbare Datamaskiner Til Nettbrett Og Telefoner. Enkel Å Bære Og Passer Godt Til Antrekket Ditt Uansett Årstid, En Slitesterk Veske Er Akkurat Det Veskesamlingen Din Trenger. Og Med Stiler Fra Alle Favorittdesignerne Dine, Er Disse Veskene De Du Bør Slå!

Fra Tradisjonelle, Overdimensjonerte Stiler Til Slanke, Mindre, Er En Av De Beste Egenskapene Til En Veske Dens Allsidighet. I Tillegg Til Størrelsen Er Også Materialet Du Velger Til Vesken Like Viktig. For Et Mer Glamorøst Og Sofistikert Utseende, Velg Skinn Eller Kunstskinn.

Moderiske Funksjoner Som Spenner Og Piggdetaljer Eller Gull Eller Sølvfarget Maskinvare Vil Få Vesken Din Til Å Skille Seg Ut Fra Mengden. Til Og Med Ekstra Detaljer Som Dusk-Aksenter Vil Gi Vesken Din En Boho-Chic-Effekt.

Er Du Bekymret For At Du Blir Lei Av Å Bære Vesken? Velg En Som Har En Avtakbar Crossbody-Stropp. Lommer Med Trykklås På Hver Side Av Vesken Sørger Også For At Du Kan Fordele Vekten Av Dine Personlige Gjenstander Jevnt – Slik At Du Aldri Vil Føle Deg Fast.

Hos MoteNettbutikk Tilbyr Vi Et Bredt Utvalg Av Håndvesker For Kvinner I Alt Fra Skinn Til Semsket Skinn Og Andre Slitesterke Materialer. Designerveskene Våre Er Trendy Og Stilige, Noe Som Gjør Dem Til Et Flott Tillegg Til Garderoben Din. Enten Du Leter Etter Vesker I Duse Farger Eller Med Trykk, Vil Du Finne En Stil Du Elsker I Kolleksjonen Vår.