ajaxLoader
Ankerarmbånd
NOK87.00
Månelegeringsring
NOK105.80
Alloy Peak Ring
NOK87.00

Tilbehør, Smykker

Smykker

Ha Det Gøy Med Å Se Gjennom Alle Smykkevalgene Våre Og Bestemme Sesongens Viktige Tilbehør. Velg Mellom Design Som Spenner Fra Søtt Og Delikat Til Urbant Og Grungy Med En Rekke Stiler I Mellom. De To Viktigste Finishene Vil Være Gull Og Sølv. Gull Er Mer Klassisk Og Overdådig, Men Litt Mer Prangende. Sølv, På Den Annen Side, Er Mer Moderne Og Moderne, Og Egner Seg Til Lineære Og Geometriske Design.

For Å Pryde Din Dekolletage, Er Det Ingenting Som Et Elegant Halskjede. Lengre Tråder Føles Dekadente Og Luksuriøse, Spesielt Lagdelte Halskjeder Båret Sammen. Kjedekjeder, Når De Brukes Lenge, Kan Også Virke Feminine Hvis Du Velger En Tynnere Bredde. Chunkier Fortauskant Halskjeder Vil Føles Mer Urbane Og Moderne, Spesielt Korte Krage Halskjeder. Det Finnes Også Perlealternativer Som Føles Mer Rustikke Og Bohemske, Og Anhengskjeder Som Varierer I Design.

For Ørene Dine, Velg Mellom Ørepynt, Dråpe Og Bøyleøredobber. Øredobber Er Super Minimale Og Enkle Å Bruke. Vi Har Små Rhinestones For Ekstra Gnist Og Enkle Geometriske Former For En Subtil Effekt. De Andre Øredobber Har En Tendens Til Å Være Mer Dramatiske, Men Det Finnes Fortsatt Varianter Som Kan Brukes Til Hverdags. Dråpeøreringer Er En Type Smykker Som Dingler Fra Øret Ditt. Det Er Perleversjoner Og De Med Falske Edelstener Eller Fjær. Vi Elsker Også En God Art Deco-Inspirert Øredobber Med Delikate Kjedefrynser Eller En Uttalende Lysekroneøredobb Med Diamantaksenter. For Tiden Er Bøyleøredobber Superpopulære. Vi Anbefaler En Mindre Bøyle For Kontoret Og En Overdimensjonert Versjon For Helgens Kvelder.

For Hendene Dine, Velg Fra Et Bredt Utvalg Av Ringer, Ringsett, Armbånd, Mansjetter Og Armringer. Enten Du Går For En Enkel, Tykk Statementring Eller Et Tynt Og Elegant Ringsett, Finn Noe Som Appellerer Til Deg Og Det Du Liker. Kjedearmbånd Er Supersøte, Spesielt Sjarmarmbånd Som Minner Oss Om Lekedatoer I Skolegården. Vi Elsker Også Skilpaddesmykker Som Armringer Og Mansjetter. De Føler Seg Begge Tilbakelente, Men Likevel Veldig La-Jente-Chic. De Nøytrale Fargene Er Perfekte For Helårsbruk Og Passer Til Alt Fra Høstnøytrale Farger Til Vårpasteller.

For Menn Har Vi Et Utvalg Av Flettede Lærarmbånd Og Gullkjedekjeder Som Ser Bra Ut Med Urbane Antrekk. Prøv Å Stable En Haug Med Ringer I Én Farge Som Gull For En Grungy, Moderne Estetikk. Bla Gjennom Smykkedelen Vår Nå For Å Finne Den Perfekte Finishen Til Utseendet Ditt.