ajaxLoader
Standard Europeisk Høstgenser
NOK759.40NOK843.50

Herreklær, Yttertøy Herre, Strikkejakker & Cardigans Herre

Kardigangensere For Menn

Den Strikkede Cardigangenseren Er En Stift I Enhver Herregarderobe. Den Er Tilgjengelig I Stiler Og Farger For Å Passe Omtrent Enhver Smak. Kledd Opp Eller Ned Er Cardiganen Et Allsidig, Praktisk Plagg.

Hva Er En Cardigangenser?

En Cardigan Er En Strikket Genser Som Er Åpen Foran. Den Lukkes Med Knapper, Brytere Eller Glidelås. Noen Versjoner Er Designet For Å Forbli Åpne Og Mangler Lukkinger. Halsstiler Kan Variere Fra Runde Halser Til Brede Sjalkrager.

Hva Er Cardigangensere Laget Av?

En Cardigan Kan Strikkes Av Mange Forskjellige Fibre. Det Er En Av Egenskapene Som Gjør Denne Genseren Så Allsidig. Den Kan Være Laget Av Varme Og Tunge Fibre For Kaldt Vær Eller Tynne Og Lette Fibre For Varmere Dager. Noen Vanlige Materialer Som Brukes Til Strikkede Cardigans Inkluderer:

Ull. Denne Fiberen Er Det Klassiske Valget For Strikkede Gensere. Saueull Kan Være Fin Eller Klumpete, Myk Eller Rustikk. Den Er Naturlig Slitesterk, Pustende Og Fukttransporterende.

Merinoull. Merino Er En Sauerase Som Produserer En Spesielt Fin, Myk Type Fiber. Selv Om Merinofibre Kan Spinnes Til Et Tykt Garn, Sees Det Ofte I Tynnere, Mykere Cardigans.

Kashmir. Denne Luksusfiberen Fra Kasjmirgeiten Er Verdsatt For Sin Mykhet. Den Strikkes Vanligvis Til Fine, Tynne Cardigans Med En Liten Uklarhet Som Kalles En Glorie.

Bomull. Cardigans Strikket Med Bomull Er Gode Valg For De Varmere Månedene. Bomull Har Mindre Minne Enn Ull, Så Det Blir Ofte Gjort Om Til Løsere, Mer Uformelle Gensere.

Akryl. Syntetiske Fibre, Som Akryl, Er Lettstelte Alternativer Til Naturlige Fibre. De Kan Vaskes I Maskin Uten Å Krympe Eller Tove. Syntetiske Stoffer Kommer I Et Bredt Spekter Av Tykkelser Og Mykhetsgrader.

Tynne Cardigans Kan Brukes Under En Sportsfrakk For Mote Eller Som Et Ekstra Lag Med Varme. For En Business-Casual Look, Prøv Genseren Over En Skjorte Med Slips. De Mest Uformelle Genserne Kan Brukes Med Jeans. Husk At Cardigans Med Glidelås Vanligvis Anses Som Uformelle, Mens En Kasjmirgenser Er Valget Å Bruke Når Du Ønsker Å Imponere.