ajaxLoader
Alloy Herreslips
NOK95.70
Polka Halstørkle
NOK136.20
Stripe Sløyfe
NOK87.00
Halsbåndsett
NOK146.40
Carving Sløyfe
NOK166.70
Wave Tresløyfe
NOK268.10
Håndlaget Sløyfe
NOK146.40
Slipssett For Menn
NOK166.70
Sløyfesett
NOK95.70
Dot Sløyfesett
NOK105.80
Uthult Tresløyfe
NOK146.40
Utskrift Sløyfe
NOK87.00
Mønster Sløyfe
NOK95.70
Gems Dots Sløyfe
NOK105.80
Gems Motesløyfe
NOK679.70NOK755.10
Tre Felles Sløyfe
NOK187.00
Pu Sløyfe
NOK146.40

Tilbehør, Tilbehør Herre, Slips Herre

Slips For Menn

Slips Begynte Først Som Et Tilbehør, Og La Litt Formalitet Til Et Antrekk. I Disse Dager Brukes Slips Som Et Motetilbehør Og For Å Uttrykke Personlig Stil. De Bæres Formelt, Trendy Og Uformelt Og Brukes Til Å Legge Til En Fargetone, Et Profesjonelt Preg Eller Stilig Stil. Vi Har Et Enormt Utvalg Slips Å Velge Mellom, Og Vi Er Sikre På At Du Vil Finne Det Du Leter Etter.

I Løpet Av Årene Har De Forskjellige Slipsstilene Økt Eksponentielt, Med Gjenoppstarten Av Tynne Slips, Lange Slips, Ekstra Lange Slips Og Clip-On Slips. Det Er Noe For Alle Og Enhver Stil. Du Er Kanskje Mer Av Den Tilbakelente, Uformelle Typen, Så Et Smalt Slips Vil Passe Best For Deg. Kanskje Stilen Din Er Mer Tradisjonell Og Moden, Da Er Et Standard Langt Slips Flott For Deg. Noen Av Oss Kan Ikke Knyte Et Slips For Livet Av Oss, Og Hvis Det Er Deg, Så Sjekk Ut Våre Stilige, No-Fail, Clip-On Slips. Og Hvis Det Ikke Er Nok For Deg Å Ha Alle Typer Slips Tilgjengelig, Har Vi En Utrolig Mengde Trykk, Farger Og Stoffer Også.

Når De Bruker Slips, Har Folk En Tendens Til Å Glemme At Slipset Ofte Er Midtpunktet I Deres Ensemble. Av Denne Grunn Er Det Viktig Å Velge Slips Med Omhu. Velg Alltid Et Slips Som Passer Til Din Personlighet, Som Fungerer Med Det Du Har På Deg Og Som Er Behagelig For Øynene Til De Som Ser Det. Et Slips Er Et Kraftig Tilbehør, Så Knyt Alltid Forsiktig. Å Matche Skjorten Til Slipset Er Veldig Viktig. Det Er Veldig Enkelt Å Bare Kaste På Et Slips Du Elsker Over En Hvilken Som Helst Gammel Skjorte, Men Det Er Et Par Ting Du Bør Vite. Prikker, Lite Paisley-Trykk Og Striper Fungerer På En Tynn Skjorte Med Nålestriper. Solid Og Matchende Striper Ser Bra Ut På En Bengalstripet Skjorte. Ruter, Prikker Og Blomster Er Veldig Stilige På En Ruteskjorte, Og Gingham, Faste Stoffer, Små Trykk Er Utmerket På En Rutete Skjorte.