ajaxLoader
Mellomlang Stripe Vinterfrakk
NOK1,089.90NOK1,210.10
Knapp Ensfarget Hettejakke
NOK807.20NOK895.70

Herreklær, Yttertøy Herre, Ullfrakker & Ullkåper Herre

Ullkåper Er Et Flott Tillegg Til Garderoben Til En Mann. Disse Kåpene Er En Absolutt Nødvendighet Om Vinteren. De Er Laget Av Blandet Ull, Polyester, Nylon Og Viskose. De Er Tilgjengelige I En Rekke Stiler Som Ermeløs Ullfrakk, Svart Full Ermet Overfrakk Og Vanlig Overfrakk I Blandet Ull.

Ull Er Et Ekstremt Allsidig Stoff. Den Dekker De Fleste Deler Av Kroppen Din, Fra Topp Til Tå. Ullklær Gir Stor Konkurranse Til Bomullsklær, Spesielt I Vinterklær.

Fordeler Med Ull

Ull Har Følgende Kvaliteter, Som Bomull Mangler:

Helt Utseende: Ull Kan Veves Fra Silkeaktige Og Fine Tråder Til Grove, Tykke Garn. Stoffet, Som Et Resultat, Kan Variere Fra Tykt Og Grovt Til Glatt Og Lett Å Ta På.

Varme: Ull Har Egenskapen Til Å Holde På Varmen Ekstremt Godt. De Fine Hårene Fanger Luft Og Holder Den Tett Inntil Huden Der Kroppens Varme Kan Varme Den. Herreullkåper Bidrar Derfor Til Å Holde Seg Koselige Og Varme Selv Når Trening Eller Aktivitet Holder Kjernetemperaturen Din Høy.

Spenst: Ull Er Egnet For Jakker Og Kåper Ettersom Ullstoff Holder Formen Og Varer Lenge Tid. Riktig Behandlede Ullplagg Kan Holde Formen I Tretti Til Førti År.

Wear Har En Ullfrakk For Menn Som Er Laget Av Den Beste Kvaliteten. Vi Tilbyr Også En Rekke Vinterplagg, Spesielt Kraftige Vinterjakker. Vårt Endelige Mål Er Å Gjøre Shopping Av Vinterplagg Enklere Og Praktisk For Deg. Bortsett Fra Ullkåper Finner Du En Rekke Vinterklær I Vår Nettbutikk.